Tuesday, September 04, 2018

Jawatan Kosong Majlis Daerah Hulu Selangor - MDHS (07 September 2018)

Jawatan Kerja Kosong MDHS - Majlis Daerah Hulu Selangor logo www.ohjob.info www.findkerja.com september 2018
Kerja Kosong MDHS - Majlis Daerah Hulu Selangor September 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MDHS - Majlis Daerah Hulu Selangor September 2018 seperti berikut:-

1. Pegawai Penilaian
2. Jurutera
3. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran
4. Penolong Pegawai Tadbir
5. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)

Tarikh Tutup Permohonan:- 07 September 2018

Permohonan daripada pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan Berkanun dan Pihak Berkuasa Tempatan mestilah melalui Ketua Jabatan dan hendaklah disertakan bersama salinan Rekod Perkhidmatan dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) yang terkini (2017, 2016 dan 2015). Dokumen-dokumen ini hendaklah dihantar melalui pos. Sila tulis nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri sampul surat dan dialamatkan kepada:

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH HULU SELANGOR
JALAN BUKIT KERAJAAN
44000 KUALA KUBU BHARU
SELANGOR

U.P: JABATAN KHIDMAT PENGURUSAN

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments