Wednesday, September 19, 2018

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya - MBPJ (25 September 2018)

Jawatan Kerja Kosong MBPJ - Majlis Bandaraya Petaling Jaya logo www.ohjob.info www.findkerja.com september 2018
Kerja Kosong MBPJ - Majlis Bandaraya Petaling Jaya September 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MBPJ - Majlis Bandaraya Petaling Jaya September 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG JURUAUDIT
2. PEMANDU KENDERAAN
3. PEMBANTU AKAUNTAN
4. PEMBANTU AWAM
5. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
6. PEMBANTU TADBIR

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 September 2018

Pada awal tahun 50-an, Kuala Lumpur telah mengalami kesesakan akibat pertambahan penduduk yang terlalu pesat dan banyak setinggan wujud di kawasan pinggir Kuala Lumpur. Bagi mengatasi masalah ini, Kerajaan Negeri Selangor telah mengenalpasti "Effingham Estate" iaitu tanah kebun getah seluas 1,200 ekar di Jalan Klang Lama bagi mewujudkan sebuah penemapatan baru yang dikenali Petaling Jaya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments