Thursday, September 27, 2018

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Ipoh - MBI (08 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong MBI - Majlis Bandaraya Ipoh logo www.ohjob.info www.findkerja.com oktober 2018
Kerja Kosong MBI - Majlis Bandaraya Ipoh Oktober 2018 
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MBI - Majlis Bandaraya Ipoh Oktober 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 - 6 Kekosongan
2. PELUKIS PELAN (SENI BINA) JA19 - 1 Kekosongan
3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19 - 2 Kekosongan
4. PEN. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29 - 1 Kekosongan
5. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29 - 3 Kekosongan

Tarikh Tutup Permohonan:- 08 Oktober 2018

Pada umumnya, Majlis Bandaraya Ipoh selaku Pihak Berkuasa Tempatan merupakan sebuah Pertubuhan Perbadanan yang ditubuhkan oleh Akta Kerajaan Tempatan 1976 (Akta 171) sebagai satu badan yang bertanggungjawab untuk mengurus dan mentadbir kawasan Bandar raya Ipoh berasaskan kepentingan tempatan, begitu juga sebagai pihak berkuasa perancang tempatan di bawah Akta Perancangan Bandar dan Desa 1976 (Akta 172), MBI diberi tanggungjawab secara langsung oleh Undang-undang untuk merangka dan melaksanakan dasar-dasar perancangan pembangunan berasaskan lokaliti setempat bersesuaian dengan dasar yang ditetapkan oleh kerajaan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments