Thursday, September 27, 2018

Jawatan Kosong Jabatan Pengairan dan Saliran (05 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong Jabatan Pengairan dan Saliran logo www.ohjob.info www.findkerja.com oktober 2018
Kerja Kosong Jabatan Pengairan dan Saliran Oktober 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Pengairan dan Saliran Oktober 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG JURUTERA JA29

Tarikh Tutup Permohonan:- 05 Oktober 2018

Sebelum pembentukan Jabatan parit dan Tali Air (JPT) pada tahun 1932, semua kerja yang berkaitan dengan parit dan tali air menjadi tanggungjawab Jabatan Kerja Raya Malaysia. Ekoran kemerosotan industri timah dan getah pada lewat tahun 1920-an dan keadaan beras yang menjadi semakin runcing di negara ini, Pesuruhjaya Tinggi British pada waktu itu melantik Jawatankuasa Penanaman Padi pada tahun 1930 untuk menentukan "langkah terbaik yang perlu diambil bagi menggalakkan penanaman padi di Tanah Melayu".

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments