Tuesday, September 04, 2018

Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia - FRIM (12 September 2018)

Jawatan Kerja Kosong FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com september 2018
Kerja Kosong FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia September 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia September 2018 seperti berikut:-

1. PENGAWAS HUTAN G19
2. PEMBANTU KEMAHIRAN H19
3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

Tarikh Tutup Permohonan:- 12 September 2018

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments