Sunday, August 05, 2018

Pengambilan Perajurit Muda Udara TUDM (07 Ogos - 03 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong Perajurit Muda Udara TUDM - 07 Ogos Hingga 03 Oktober 2018 logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos september oktober 2018
Kerja Kosong Perajurit Muda Udara TUDM - 07 Ogos Hingga 03 Oktober 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perajurit Muda Udara TUDM - 07 Ogos Hingga 03 Oktober 2018 seperti berikut:-

1. PERAJURIT MUDA UDARA (LELAKI)

Tarikh Tutup Permohonan:- 03 Oktober 2018

CARA PERMOHONAN

Borang Pendaftaran. Calon perlu hadir ke Pusat Pemilihan bersama borang permohonan yang dicetak di laman sesawang * www.airforce.mil.my/kerjaya/pengambilan-terkini dan kepilkan bersama sesalinan Mykad, Sijil Lahir Terkini, Sijil Diploma, SKM dan Sijil SPM. Pendaftaran dibuka mulai jam 8.00 pagi sehingga jam 9.00 pagi dengan berpakaian sukan lengkap bersama alat tulis. Salinan Sijil ASAL diperlukan semasa temuduga.

KETERANGAN LANJUT

Laman Sesawang Rasmi : www.airforce.mil.my/kerjaya/pengambilan-terkini
Facebook Page (Interaktif) : www.facebook.com/kerjayatudm
No Tel : 03-2681 2412/2414

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments