Wednesday, August 08, 2018

Jawatan Kosong Yayasan Pelajaran Johor - YPJ (14 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong YPJ - Yayasan Pelajaran Johor logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong YPJ - Yayasan Pelajaran Johor Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di YPJ - Yayasan Pelajaran Johor Ogos 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

Tarikh Tutup Permohonan:- 14 Ogos 2018

Kerajaan negeri Johor dalam tahun 1982 telah membentuk Yayasan Pelajaran Johor melalui Enakmen No. 8 Tahun 1982 bagi menguruskan keperluan pembiayaan pinjaman/biasiswa bagi penuntut-penuntut negeri Johor yang berkelayakan melanjutkan pendidikan mereka di Institusi-institusi Pendidikan Tinggi di dalam dan di luar negeri. Usaha mewujudkan Yayasan Pelajaran Johor dengan objektif tersebut pada ketika ini dirasakan amat perlu memandangkan jumlah penuntut-penuntut negeri Johor yang berkeupayaan sedemikian kian bertambah hingga memerlukan dibentuk sebuah badan khusus untuk mengelolakan bantuan berupa pinjaman dan biasiswa bagi mereka.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments