Tuesday, August 07, 2018

Jawatan Kosong Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang (15 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang Ogos 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU OPERASI (AMAH) N11
2. PEMBANTU OPERASI (PELAYAN) N11

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Ogos 2018

INFORMASI : SISTEM PENDAFTARAN PEKERJAAN SEPANJANG MASA (e2PSM)

1. Sistem Pendaftaran Pekerjaan Sepanjang Masa (e2PSM) adalah satu sistem pendaftaran pekerjaan bagi pemohon-pemohon yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

2. Pendaftaran hanya sah selama setahun dari tarikh pendaftaran dan pemohon dikehendaki mengemaskini semula sekiranya masih berminat memohon jawatan kosong di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

3. Jawatan kontrak yang ditawarkan adalah bagi semua jawatan (Kumpulan Pengurusan & Profesional dan Kumpulan Pelaksana) bergantung kepada keperluan jabatan.

4. Pemohon yang layak sahaja akan dipanggil untuk menghadiri Ujian Tapisan & temuduga.

5. Bagi pemohon yang tidak layak (tidak memenuhi syarat lantikan)/ tidak berjaya dalam Ujian Tapisan, makluman tersebut dipaparkan dalam status permohonan pemohon.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments