Sunday, August 05, 2018

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan - MPLBP (12 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong MPLBP - Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong MPLBP - Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MPLBP - Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan Ogos 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP JA29
2. PEMBANTU PENGUATKUASA KP19
3. PELUKIS PELAN JA19
4. PEMBANTU TADBIR N19
5. PEMBANTU AWAM H11
6. PEMANDU KENDERAAN H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 12 Ogos 2018

Kawasan perkhidmatan Pekan Kuah dahulunya dikenali kawasan Sanitary Board. Selepas Perang Dunia Kedua iaitu semasa pemerintahan Inggeris Sanitary Board telah ditukarkan kepada Pengurusan Town Board Mulai tarhun 1945.

Majlis ini dikenali sebagai Majlis Daerah Langkawi mulai 29hb. April 1987, Majlis Daerah Langkawi diberi kuasa sebagai Pihak Berkuasa Tempatan dan bertanggungjawab dalam hal ehwal perancangan, perlesenan, kebersihan, bangunan, senitaman dan sebagainya selaras dengan akta-akta dan undang-undang kecil Majlis yang diguna pakai.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments