Sunday, August 19, 2018

Jawatan Kosong Kumpulan Wang Simpanan Pekerja - KWSP (08 September 2018)

Jawatan Kerja Kosong KWSP - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja logo www.ohjob.info www.findkerja.com september 2018
Kerja Kosong KWSP - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja September 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di KWSP - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja September 2018 seperti berikut:-

1. Head of Enterprise Architecture
2. IT Security Architecture and Project Manager
3. IT Security Engineer
4. System Analyst (e-Channels)
5. IT Contract & Supplier
6. Senior IT Project Manager
7. IT Project Manager
8. System Analyst (Investment)

Tarikh Tutup Permohonan:- 08 September 2018

KWSP merupakan sebuah institusi keselamatan sosial yang ditubuhkan di bawah Undang-Undang Malaysia, Akta Kumpulan Wang Simpanan Pekerja 1991 (Akta 452) yang menyediakan faedah persaraan kepada ahlinya melalui pengurusan simpanan mereka secara cekap dan boleh dipercayai. KWSP juga menyediakan sistem yang efisien dan mudah bagi memastikan para majikan memenuhi tanggungjawab undang-undang serta kewajipan moral mereka untuk mencarum kepada KWSP bagi pihak pekerja mereka.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments