Monday, August 13, 2018

Jawatan Kosong Kumpulan Wang Persaraan - KWAP (25 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong KWAP - Kumpulan Wang Persaraan logo www.findkerja.com www.ohjob.info ogos 2018
Kerja Kosong KWAP - Kumpulan Wang Persaraan Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di KWAP - Kumpulan Wang Persaraan Ogos 2018 seperti berikut:-

1. Registration Clerk
2. Account Assistant
3. Clerk, Pension Services
4. Executive, Contribution
5. Senior Executive, Private Equity
6. Equity Portfolio Manager

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 Ogos 2018

Akta Kumpulan Wan​g Amanah Pencen 1991 (Akta 454) telah digubal bertujuan untuk membantu pembiayaan liabiliti pencen Kerajaan Persekutuan. Berikutan itu, Kumpulan Wang Amanah Pencen telah ditubuhkan pada 1 Jun 1991 dengan geran penubuhan sebanyak RM500 juta daripada Kerajaan Persekutuan. Kumpulan Wang ​Amanah Pencen ditadbir oleh Majlis Kumpulan Wang Amanah Pencen di bawah pengurusan Jabatan Akauntan Negara Malaysia yang bertanggungjawab dalam pentadbiran dan pengurusan harian.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments