Wednesday, August 15, 2018

Jawatan Kosong Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (26 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Ogos 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI BOMBA KB19 (1,019 KEKOSONGAN)

Tarikh Tutup Permohonan:- 26 Ogos 2018

Perkhidmatan bomba di Malaysia bermula pada tahun 1883 melalui penubuhan Skuad Bomba dan Penyelamat Negeri Selangor yang diketuai oleh H.F.Bellamy dan 15 anggota. Pada tahun 1946 sebaik sahaja tamat Perang Dunia Kedua, Perkhidmatan Bomba Malayan Union (MUS) ditubuhkan dengan Flight Lt. W.J Gerumandi sebagai Pengarah Perkhidmatan Bomba Malayan Union. MUS berpengkalan di Kuala Lumpur.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments