Wednesday, August 08, 2018

Jawatan Kosong Agensi Kelayakan Malaysia - MQA (14 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong MQA - Agensi Kelayakan Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong MQA - Agensi Kelayakan Malaysia Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MQA - Agensi Kelayakan Malaysia Ogos 2018 seperti berikut:-

1. JURUTERA, PEGAWAI TADBIR GRED N41
2. PEGAWAI TADBIR GRED N41
3. PENOLONG JURUTERA, PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19
5. PEMBANTU AKAUNTAN GRED W19

Tarikh Tutup Permohonan:- 14 Ogos 2018

Peranan utama MQA adalah untuk melaksanakan Kerangka Kelayakan Malaysia (Malaysian Qualifications Framework, MQF) sebagai landasan sistem jaminan kualiti pengajian tinggi dan titik rujukan kriteria dan standard kelayakan kebangsaan. MQA berperanan sebagai badan tunggal yang menyelia dan menyelaras jaminan kualiti dan akreditasi pendidikan tinggi negara.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments