Tuesday, July 03, 2018

Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia - UTHM (10 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong UTHM - Universiti Tun Hussein Onn Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com julai 2018
Kerja Kosong UTHM - Universiti Tun Hussein Onn Malaysia Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di UTHM - Universiti Tun Hussein Onn Malaysia Julai 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
3. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19
4. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 Julai 2018

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (singkatan: UTHM) ialah Institut Pendidikan Tinggi Awam (IPTA) yang ke-15 di negara Malaysia. Ditubuhkan pada 27 September 2000, universiti ini mengkhususkan dalam bidang kejuruteraan elektrik dan elektronik, kejuruteraan awam dan alam sekitar,kejuruteraan mekanikal dan pembuatan, pengurusan teknologi, perniagaan dan keusahawanan, sains komputer dan teknologi maklumat, serta pendidikan teknik dan vokasional. Universiti ini juga adalah salah satu daripada Rangkaian Universiti-Universiti Teknikal Malaysia (MTUN)

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments