Monday, July 02, 2018

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM (09 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM logo www.findkerja.com www.ohjob.info julai 2018
Kerja Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM Julai 2018 seperti berikut:-

1. JURURAWAT U29

Tarikh Tutup Permohonan:- 09 Julai 2018

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ditubuhkan atas hasrat dan kehendak rakyat yang mahukan sebuah universiti “kebangsaan” diwujudkan di negara ini. Warga UKM pada hari ini perlu  memastikan semangat kebangsaan serta aspirasi rakyat ini terus dipahatkan dan diperjuangkan. Justeru, UKM sebagai Pendaulat Amanah Negara (Guardian of The Nation) meletakkan isu negara sebagai permasalahan yang perlu ditangani oleh UKM.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments