Monday, July 23, 2018

Jawatan Kosong RISDA (05 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong RISDA logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong RISDA Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di RISDA Ogos 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR
3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/ OPERASI)
5. PEMBANTU KEMAHIRAN
6. PEMBANTU AWAM
7. PEMBANTU OPERASI

Tarikh Tutup Permohonan:- 05 Ogos 2018

Tanam semula adalah satu daripada beberapa fungsi RISDA yang termaktub di dalam Akta RISDA Bil. 85/1972. Di bawah fungsi ini RISDA bertanggungjawab melaksanakan program menanam semula pokok getah tua dengan getah atau tanaman lain yang diluluskan bagi sektor pekebun kecil. Program ini bertujuan untuk meningkatkan produktiviti sektor pekebun kecil. Melalui program ini pekebun kecil menerima bantuan dalam bentuk wang tunai, mata benda seperti benih, baja dan khidmat nasihat.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments