Sunday, July 22, 2018

Jawatan Kosong Perbadanan Nasional Berhad - PNS (25 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong PNS - Perbadanan Nasional Berhad logo www.findkerja.com www.ohjob.info julai 2018
Kerja Kosong PNS - Perbadanan Nasional Berhad Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PNS - Perbadanan Nasional Berhad Julai 2018 seperti berikut:-

1. Human Capital Development & Industrial Relations Specialist
2. Investment Analyst
3. Corporate Dealer for Money Market, Equity and Bond Analyst
4. Company Secretarial and Legal (Executive and Senior Executive)
5. Risk Management Executive
6. Admin Executive (Junior)
7. Property Management Executive (Junior)

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 Julai 2018

Perbadanan Nasional Berhad (PNS) adalah sebuah agensi yang dimiliki oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) yang diberi mandat untuk menerajui pembangunan industri francais di Malaysia.

PNS mempunyai sasaran untuk menerajui perkembangan industri francais di Malaysia dan membangunkan jumlah usahawan francais, melalui kepakaran dalam memberikan perkhidmatan serta produk-produk yang berkualiti

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments