Tuesday, July 17, 2018

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor - MAIS (04 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong MAIS - Lembaga Zakat Selangor logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong MAIS - Lembaga Zakat Selangor Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MAIS - Lembaga Zakat Selangor Ogos 2018 seperti berikut:-

1. TECHNICIAN EXECUTIVE
2. EKSEKUTIF
3. EKSEKUTIF TEKNIKAL DAERAH
4. IT PROJECT MANAGER
5. EKSEKUTIF SALURAN PEMBAYARAN
6. KETUA JABATAN PUSAT KECEMERLANGAN

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 Ogos 2018

Lembaga Zakat Selangor (MAIS) yang ditubuhkan 20 tahun lalu, begitu sinonim dengan pengurusan zakat di Negeri Selangor. Sebagai institusi zakat yang memegang amanah, LZS (MAIS) terus komited menguruskan dan memanfaatkan potensi kutipan zakat serta memastikan pengagihan zakat yang dilaksanakan efisien, efektif dan berkesan selaras dengan tuntutan syarak.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments