Tuesday, July 10, 2018

Jawatan Kosong Lembaga Pertubuhan Peladang - LPP (17 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong LPP - Lembaga Pertubuhan Peladang logo www.ohjob.info www.findkerja.com julai 2018
Kerja Kosong LPP - Lembaga Pertubuhan Peladang Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di LPP - Lembaga Pertubuhan Peladang Julai 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI E29

Tarikh Tutup Permohonan:- 17 Julai 2018

Calon yang berminat perlu mengemukakan borang permohonan jawatan dengan lengkap yang boleh didapati di laman sesawang LPP dan turut menyertakan bersama-sama salinan kad pengenalan, salinan sijil kelahiran, salinan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Sijil-sijil berkaitan dengan jawatan (yang diktiraf MQA), resume dan sekeping gambar berukuran passport pada atau sebelum 17 JULAI 2018 (SELASA) ke alamat berikut:

BAHAGIAN KHIDMAT PENGURUSAN
LEMBAGA PERTUBUHAN PELADANG
NO. 20, JALAN SULTAN SALAHUDDIN,
50480 KUALA LUMPUR.

(u.p : NAILIL SYUHARTINI BINTI MOHD ZAIN)

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments