Wednesday, July 11, 2018

Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Negara - JPN (18 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong JPN - Jabatan Pendaftaran Negara logo www.ohjob.info www.findkerja.com julai 2018
Kerja Kosong JPN - Jabatan Pendaftaran Negara Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di JPN - Jabatan Pendaftaran Negara Julai 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU PENDAFTARAN KP19 (58 KEKOSONGAN)

Tarikh Tutup Permohonan:- 18 Julai 2018

Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) adalah sebuah Jabatan di bawah Kementerian Dalam Negeri. Ia bertanggungjawab mendaftar peristiwa-peristiwa penting setiap individu seperti maklumat kelahiran, kematian, pengangkatan, perkahwinan dan perceraian. Di samping itu, JPN juga bertanggungjawab dalam menentukan taraf kewarganegaraan dan seterusnya mengeluarkan dokumen identiti individu dalam bentuk kad pengenalan kepada mereka yang layak.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments