Monday, July 16, 2018

Jawatan Kosong Jabatan Ketua Menteri Sarawak (22 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong Jabatan Ketua Menteri Sarawak logo www.ohjob.info www.findkerja.com julai 2018
Kerja Kosong Jabatan Ketua Menteri Sarawak Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Ketua Menteri Sarawak Julai 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
2. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
3. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19
4. PEMBANTU OPERASI N11
5. PEMBANTU AWAM H11
6. PEMANDU KENDERAAN H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 22 Julai 2018

Jabatan Ketua Menteri Sarawak merupakan pusat pentadbiran bagi Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak.  Negeri Sarawak merangkumi dua belas bahagian pentadbran iaitu Bahagian Kuching, Samarahan, Serian, Sri Aman, Betong, Sarikei, Sibu, Mukah, Kapit, Bintulu, Miri dan Limbang.  Kesemua bahagian diletakkan di bawah seliaan Residen yang melaporkan diri kepada JKM Sarawak.  Manakala, setiap bahagian pentadbiran merangkumi beberapa daerah yang ditadbir urus oleh Pegawai Daerah yang melaporkan diri kepada Residen bahagian masing-masing.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments