Wednesday, July 04, 2018

Jawatan Kosong Honda Malaysia (11 Ogos 2018)

Jawatan Kerja Kosong Honda Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com ogos 2018
Kerja Kosong Honda Malaysia Ogos 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Honda Malaysia Ogos 2018 seperti berikut:-

1. Executive / Senior Executive Model Planning – Sales Project Leader [Marketing]
2. Executive Corporate Communication / Digital [Marketing]
3. Executive Market Intelligence – Survey Research [Marketing]
4. Executive (Account & Finance Dept)

Tarikh Tutup Permohonan:- 11 Ogos 2018


Honda ialah sebuah syarikat pengeluaran yang ditubuhkan oleh Soichiro Honda pada tahun 1946. Pada awalnya, syarikat ini dikenali sebagai "Institut Penyelidikan Teknik Honda" di Hamamatsu, Jepun, dan dua tahun kemudian nama syarikat bertukar kepada Syarikat Honda Motor.
2006 Honda Dream 125cc
Honda Dream EXS

Pada peringkat awal, Honda menumpukan perhatian kepada penyelidikan dan pengeluaran motosikal. Produk awal Honda ialah motosikal 50 cc, dengan setengah kuasa kuda yang dikenali sebagai 'Jenis-A'. Pada waktu itu, penyelidikan Honda sangat dipengaruhi oleh Perang Dunia II di mana petrol sukar diperolehi dan pengangkutan awam sangat tidak efisien akibat peperangan. Honda pernah mengeluarkan bahan bakar sendiri yang diperbuat daripada pokok pinus. Kereta pertama Honda dikeluarkan pada tahun 1963, iaitu kereta dua tempat duduk. Pada masa kini, kenderaan buatan Honda telah menjadi ikon dunia.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments