Thursday, June 07, 2018

Jawatan Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (13 Jun 2018)

Jawatan Kerja Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional logo www.findkerja.com www.ohjob.info jun 2018
Kerja Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Jun 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Jun 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

Tarikh Tutup Permohonan:- 13 Jun 2018

Sukacita dimaklumkan bahawa Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), sebuah organisasi yang bertanggungjawab memberi pinjaman kepada pelajar Institusi Pendidikan Tinggi yang layak dan menerima deposit di bawah Skim Simpanan Pendidikan Nasional (SSPN), mempelawa calon-calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan serta berumur 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments