Monday, June 11, 2018

Jawatan Kosong PLUS Berhad (06 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong PLUS Berhad logo www.findkerja.com www.ohjob.info julai 2018
Kerja Kosong PLUS Berhad Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PLUS Berhad Julai 2018 seperti berikut:-

1. Senior Management Executive, Big Data
2. Head of Health, Safety, Security and Environment Management System
3. Senior Executive / Assistant Manager, Centre Of Excellence

Tarikh Tutup Permohonan:- 06 Julai 2018

PLUS Expressways Berhad (PEB) atau Projek Lebuhraya Utara Selatan Berhad (PLUS) (MYX: 5052) adalah pengendali Konsesi Lebuh Raya atau syarikat Bina-Kendali-Pindah (Build-Operate-Transfer/BOT) di Malaysia. Satu ahli di dalam Kumpulan UEM, syarikat ini merupakan pengendali lebuh raya bertol yang disenaraikan paling terbesar di Asia Tenggara, Asia, dan kelapan paling terbesar di dunia.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments