Tuesday, June 26, 2018

Jawatan Kosong PKPS - Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (15 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong PKPS - Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor logo www.findkerja.com julai 2018
Kerja Kosong PKPS - Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Julai 2018 
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PKPS - Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Julai 2018 seperti berikut:-

1. PEKERJA AM (TUKANG KEBUN)

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Julai 2018

Lembaga Pinjaman Padi Negeri Selangor (LPPNS) telah ditubuhkan pada tahun 1966 dan berperanan untuk menebus tanah-tanah sawah, memberi pinjaman kepada petani-petani untuk membeli tanah-tanah sawah dan memberi pinjaman bagi pembelian jentera untuk kegunaan di sawah-sawah. LPPNS telah dibubar dan digantikan dengan penubuhan Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Selangor (PKPS).

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments