Monday, June 25, 2018

Jawatan Kosong BSN - Bank Simpanan Nasional (19 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong BSN - Bank Simpanan Nasional logo www.findkerja.com www.ohjob.info julai 2018
Kerja Kosong BSN - Bank Simpanan Nasional Julai 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di BSN - Bank Simpanan Nasional Julai 2018 seperti berikut:-

1. Storage Administrator
2. Application Specialist - Cards & Self Service Terminal (SST)3. IT Support Executive - Digital Banking
3. IT Support Executive - Digital Banking

Tarikh Tutup Permohonan:- 19 Julai 2018

Bank Simpanan Nasional Malaysia ditubuhkan pada 1hb. Disember 1974, di bawah Akta Parlimen 146 – Undang-Undang Malaysia 1974.

Ia dilancar dengan rasminya pada 5 Disember 1974 oleh Allahyarham Tun Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia yang kedua.

Dengan pelancarannya, semua tugas dan tanggungjawab di bawah Akta Bank Simpanan Pejabat POS telah di ambil alih oleh Bank Simpanan Nasional. Bank Simpanan Nasional adalah sebuah Badan Berkanun di bawah Kementerian Kewangan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments