Sunday, May 27, 2018

Jawatan Kosong SUK Pulau Pinang (03 Jun 2018)

Jawatan Kerja Kosong SUK Pulau Pinang logo www..findkerja.com www.ohjob.info jun 2018
Kerja Kosong SUK Pulau Pinang Jun 2018 
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di SUK Pulau Pinang Jun 2018 seperti berikut:-

1. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Tarikh Tutup Permohonan:- 03 Jun 2018

Sistem Pendaftaran Pekerjaan Sepanjang Masa (e2PSM) adalah satu sistem pendaftaran pekerjaan bagi pemohon-pemohon yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

Pendaftaran hanya sah selama setahun dari tarikh pendaftaran dan pemohon dikehendaki mengemaskini semula sekiranya masih berminat memohon jawatan kosong di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments