Monday, May 14, 2018

Jawatan Kosong PERODUA - Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (31 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong PERODUA - Perusahaan Otomobil Kedua Berhad logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong PERODUA - Perusahaan Otomobil Kedua Berhad Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PERODUA - Perusahaan Otomobil Kedua Berhad Mei 2018 seperti berikut:-

1. Acccount Executive
2. Administration Executive
3. Designer
4. CAD Designer
5. Modeller
6. Executive
7. Technician

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Mei 2018

Perusahaan Otomobil Kedua Sendirian Berhad atau lebih dikenali sebagai Perodua (digayakan sebagai PERODUA) merupakan syarikat pengeluar automotif Malaysia yang kedua selepas Proton. Ditubuhkan pada 1993, kilangnya terletak di tapak seluas 80 hektar di Sungai Choh, Serendah, Selangor. Kenderaan pertamanya, Perodua Kancil telah dilancarkan pada Ogos 1994. ‘M2’ merujuk kepada satu nama kod yang digunakan yang mana projek untuk mewujudkan Perodua yang masih dirahsiakan. Pemegang saham Perodua ialah UMW Corporation Sdn Bhd dengan 38% kepentingan, Toyota (25%), MBM Resources Bhd (20%), PNB Equity Resources Corporation Sdn Bhd (10%), dan Mitsui & Co. Ltd (7%).

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments