Monday, May 21, 2018

Jawatan Kosong Koperasi Tabung Haji Berhad (16 Jun 2018)

Jawatan Kerja Kosong Koperasi Tabung Haji Berhad logo www.findkerja.com www.ohjob.info jun 2018
Kerja Kosong Koperasi Tabung Haji Berhad Jun 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Tabung Haji Berhad Jun 2018 seperti berikut:-

1. PENGURUS BESAR KOPERASI

Tarikh Tutup Permohonan:- 16 Jun 2018

KTHB  atau lebih dikenali sebagai KOPERASI TABUNG HAJI BERHAD  ditubuhkan pada 23 Disember 2000 yang dianggotai oleh kakitangan di Lembaga Tabung Haji, anak Syarikat Tabung Haji dan Syarikat bersekutu Tabung  Haji. KTHB sebuah koperasi serbaguna (multipurpose) dan telah mengorak langkah ke arah yang lebih dinamik sehingga ke hari ini.

Objektif utama KTHB  adalah untuk meningkatkan taraf sosio ekonomi dan kebajikan anggota LTH. Selepas 17 tahun penubuhannya, KTHB telah mencapai jumlah keanggotaan seramai lebih 1400 orang dengan kumpulan wang anggota termasuk yuran terkumpul dan modal syer sebanyak RM7,409,045.60 . KTHB juga telah mencatatkan pegangan aset terkumpul sebanyak RM43,386,093 sejak ia mula ditubuhkan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments