Wednesday, May 02, 2018

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad (27 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Kakitangan Bernas Berhad Mei 2018 seperti berikut:-

1. EKSEKUTIF PERNIAGAAN

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Mei 2018

Koperasi Kakitangan BERNAS Berhad (KBB) adalah merupakan sebuah Koperasi Kakitangan Padiberas Nasional Berhad. Ditubuhkan pada 30hb. Jun 1973 dengan nama asalnya Syarikat Kerjasama Serbaguna Kalpana Berhad.

Penubuhan Koperasi ini adalah hasil daripada hasrat kakitangan Lembaga Padi dan Beras Negara (LPN) pada ketika itu untuk mewujudkan satu bentuk Kerjasama dan semangat saling tolong menolong dikalangan anggota-anggota dan juga mengumpul wang untuk tujuan modal perniagaan bagi membantu meningkatkan lagi taraf sosio-ekonomi disamping mengwujudkan satu bentuk kemudahan kewangan bagi membantu menyelesaikan masalah kewangan anggota-anggota. Berikutan pengkopratan dan kemudian penswastaan institusi Lembaga Padi dan Beras Negara, nama Koperasi ini turut ditukar kepada nama Koperasi Kakitangan BERNAS Berhad seperti yang dikenali pada hari ini.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments