Sunday, May 27, 2018

Jawatan Kosong BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu (31 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu logo www.findkerja.com www.ohjob.info mei 2018
Kerja Kosong BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu Mei 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29
3. PEMBANTU AWAM (PENYELAMAT) H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Mei 2018

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments