Thursday, May 17, 2018

Jawatan Kosong Bank Muamalat (16 Jun 2018)

Jawatan Kerja Kosong Bank Muamalat logo www.findkerja.com jun 2018
Kerja Kosong Bank Muamalat Jun 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Muamalat Jun 2018 seperti berikut:-

1. Takaful Advisor
2. SL1M Trainee (Tele-Sales Executive)
3. Account Manager
4. Skim Latihan 1 Malaysia (SL1M) Trainee

Tarikh Tutup Permohonan:- 16 Jun 2018

Bank Muamalat Malaysia Berhad (Jawi: بڠک معاملة مليسيا برحد) adalah bank kedua yang menawarkan perbankan Islam di bawah "Akta Perbankan Islam 1983" di Malaysia, selepas Bank Islam.

Bank Muamalat memulakan operasinya pada 1 Oktober 1999 dan merupakan gabungan aset dan liabiliti bahagian perbankan Islam daripada Bank Bumiputra Malaysia Berhad, Bank of Commerce (M) Berhad dan BBMB Kewangan. Khazanah Nasional Berhad memegang 70% daripada saham syarikat, manakala 30% lagi dipegang oleh Commerce Asset-Holdings Berhad.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments