Wednesday, April 18, 2018

Jawatan Kosong SC - Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (02 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong SC - Suruhanjaya Sekuriti Malaysia logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong SC - Suruhanjaya Sekuriti Malaysia Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di SC - Suruhanjaya Sekuriti Malaysia Mei 2018 seperti berikut:-

1. Senior Manager

Tarikh Tutup Permohonan:- 02 Mei 2018

Ditubuhkan pada 1 Mac 1993 bawah Akta Suruhanjaya Sekuriti 1993, SC merupakan badan statutori biaya kendiri dengan kuasa penyiasatan dan penguatkuasaan. SC melapor kepada Menteri Kewangan dan akaunnya dibentangkan di Parlimen secara tahunan.

Melaksanakan semua fungsi ini merupakan tanggungjawab besar SC dalam melindungi pelabur. Selain daripada melaksanakan fungsi kawal selia, SC juga bertanggungjawab di bawah undang-undang untuk menggalakkan dan mempromosikan pembangunan sekuriti dan derivatif di Malaysia.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments