Wednesday, April 11, 2018

Jawatan Kosong PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (04 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad Mei 2018 seperti berikut:-

1. ADMINISTRATIVE ASSISTANT
2. SENIOR EXECUTIVE (COMPANY SECRETARY & GOVERNANCE DEPARTMENT)

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 Mei 2018

Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) ditubuhkan pada tahun 17 Julai 1991 sebagai peneraju dalam meningkatkan jumlah dan meningkatkan kualiti usahawan Bumiputera yang terlibat dalam bidang ekonomi strategik di negara ini melalui sokongan kewangan dan korporat.

Selain sokongan kewangan, PUNB juga memupuk dan membantu usahawan Bumiputera dengan menyediakan khidmat nasihat, rundingan dan pemantauan ke atas prestasi syarikat bagi memastikan perniagaan mereka berdaya maju dan berdaya tahan.

Sejak penubuhannya, PUNB kini berdiri megah kerana model perniagaannya yang unik telah menjadi contoh dan berjaya membentuk PUNB sebagai pusat kecemerlangan terulung bagi pembangunan keusahawanan Bumiputera dalam sektor perdagangan runcit dan pengedaran.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments