Monday, April 23, 2018

Jawatan Kosong Public Bank Berhad (20 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong Public Bank Berhad logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong Public Bank Berhad Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Public Bank Berhad Mei 2018 seperti berikut:-

1. Manager, Independent Credit Review, Risk Management Division
2. Hire Purchase Processing Executives
3. Assistant Manager, Compliance & Risk Management, Share Investment
4. Senior Executives, Human Capital Management
5. Senior Executive, Card Acquisition & Co-Branding
6. Management Trainees
7. Security Analyst (e-Security)
8. Trainee Systems Support Analyst
9. Senior Business Development Executive, Cash Management Services

Tarikh Tutup Permohonan:- 20 Mei 2018

Public Bank (MYX: 1295) adalah sebuah bank berpusat di Malaysia. perniagaan Public Bank Group menamatkan tahun kewangan 2005 dengan satu not tinggi dengan RM111.6 bilion dalam aset, RM68.1 bilion pinjaman dan RM84.1 bilion dalam deposit. Dalam soal saiz kunci kira-kira, Public Bank Group adalah kumpulan perbankan ketiga terbesar di Malaysia dengan kira-kira US$ 41.76 bilion dalam jumlah aset di Malaysia dengan nisbah pinjaman tidak berbayar yang terendah.

Kini, Public Bank mempunyai 243 cawangan tempatan dan 3 cawangan luar negara iaitu, cawangan Hong Kong, cawangan Colombo, Sri Lanka dan cawangan Vientian, Lao PDR.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments