Monday, April 09, 2018

Jawatan Kosong MPM - Majlis Peperiksaan Malaysia (13 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong MPM - Majlis Peperiksaan Malaysia logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong MPM - Majlis Peperiksaan Malaysia April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MPM - Majlis Peperiksaan Malaysia April 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU TADBIR (PSH)
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 (PSH)

Tarikh Tutup Permohonan:- 13 April 2018

Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) yang ditubuhkan pada 1 Februari 1980 di bawah Akta Majlis Peperiksaan Malaysia [Akta 225] ialah sebuah badan berkanun yang beroperasi di bawah naungan Kementerian Pelajaran Malaysia. Majlis perasmian penubuhan MPM telah disempurnakan oleh Menteri Pelajaran Malaysia pada ketika itu, iaitu YB Dato' Musa bin Hitam pada 22 April 1980.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments