Monday, April 16, 2018

Jawatan Kosong MOA - Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani (22 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MOA - Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani April 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU AWAM H11 (108 KEKOSONGAN)

Tarikh Tutup Permohonan:- 22 April 2018

Sektor Agromakanan merupakan antara sektor yang menjadi sumber penting bagi meningkatkan pendapatan rakyat dan menggalakkan pertumbuhan ekonomi negara. Kerajaan pada hari ini amat prihatin tentang food security negara kerana ia merangkumi tanggungjawab Kerajaan agar rakyat mendapat makanan yang cukup, selamat dan boleh diakses.

Kerajaan amat komited terhadap usaha memajukan sektor agromakanan kerana sektor ini mempunyai masa depan yang cerah walaupun berhadapan dengan pelbagai isu dan cabaran. Sektor ini akan kekal sebagai teras ekonomi dan pemangkin kepada perkembangan pengeluaran negara secara keseluruhannya. Anjakan minda ke arah penerimaan bahawa pertanian itu satu perniagaan adalah satu cabaran penting yang perlu dipikul oleh MOA

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments