Sunday, April 15, 2018

Jawatan Kosong Maybank - Malayan Banking (05 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong Maybank - Malayan Banking logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong Maybank - Malayan Banking Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Maybank - Malayan Banking Mei 2018 seperti berikut:-

1. REVIEWER
2. EXECUTIVE BANCA PRODUCT
3. CLERK
4. DESKTOP PUBLIISHER
5. AUXILIARY POLICE
6. TECHNICAL SUPPORT, GROUP TECHNOLOGY

Tarikh Tutup Permohonan:- 05 Mei 2018

Malayan Banking Berhad atau lebih dikenali sebagai Maybank (MYX: 1155), merupakan rangkaian bank dan kumpulan kewangan yang terbesar di Malaysia, dengan operasi-operasi perbankan penting di Singapura, Indonesia dan Filipina. Bank ini juga telah mempunyai kepentingan besar dalam perbankan Islam melalui Maybank Islamic Bank dan insurans melalui anak syarikatnya Etiqa. Maybank merupakan bank yang terbesar di Malaysia dengan memiliki lebih daripada 374 cawangan tempatan dan 90 cawangan luar negara dan pejabat. Maybank tersenarai dalam Bursa Saham Malaysia kedua terbesar, Bursa Malaysia, dengan modal pasaran lebih RM30 bilion sebagai pada pertengahan April 2009.

Pada 2008, Maybank selesai pengambilalihan 15% dalam An Binh Bank (Vietnam) dan 20% MCB Bank Ltd (Pakistan). Seperkara lagi, Maybank memenangi Jenama Malaysia yang Paling Berharga untuk tahun kedua (yang bernilai RM9.3 bilion)[4], dan Deal of the Year - Insolvency & Restructuring Deal of the Year di 2008 ALB SE Asia Law Awards.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments