Monday, April 23, 2018

Jawatan Kosong MARDI - Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (11 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong MARDI - Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong MARDI - Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MARDI - Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia Mei 2018 seperti berikut:-

1. PEMANDU KENDERAAN H11
2. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT/ SETIAUSAHA PEJABAT N19
3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19

Tarikh Tutup Permohonan:- 11 Mei 2018

MARDI ditubuhkan daripada Akta Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia 1969. Akta MARDI 1969 telah membawa kepada penubuhan MARDI pada 28 Oktober 1969. MARDI telah beroperasi sepenuhnya pada tahun 1971. MARDI diurus dan dipandu mengikut dasar dan peraturan yang diputuskan Lembaga Pengelola MARDI dengan persetujuan Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani. Bagi perkara berkaitan kewangan, persetujuan Menteri Kewangan turut diperlukan.

Majlis Sains MARDI pula memastikan program teknikal MARDI mencapai tahap kualiti dan keberkesanan yang maksimum.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments