Wednesday, April 04, 2018

Jawatan Kosong Kumpulan Media Karangkraf (April 2018)

Jawatan Kerja Kosong Kumpulan Media Karangkraf logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong Kumpulan Media Karangkraf April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Kumpulan Media Karangkraf April 2018 seperti berikut:-

1. KERANI/RECEPTIONIST
2. EKSEKUTIF JUALAN
3. PEMANDU PERIBADI BOAD OF DIRECTOR
4. HR & ADMIN ASSISTANT MANAGER/MANAGER
5. EKSEKUTIF AKAUN
6. PEMANDU LORI LOGISTIK
7. EDITOR BUKU MATEMATIK
8. JURUTEKNIK
9. ACCOUNT MANAGER
10. PEMBANTU PERBADI LEMBAGA PENGARAH
11. EKSEKUTIF TV CONTENT

Tarikh Tutup Permohonan:- April 2018

Kami adalah penerbit, pencetak dan pengedar majalah, akhbar dan novel yang terbesar di Malaysia dan telah beroperasi di Malaysia sejak lebih dari 30 tahun lalu. Kami menerbit Al-Quran, Sinar Harian, hampir 30 majalah dan buku-buku dalam pelbagai kategori. Kami juga merupakan salah sebuah pencetak komersial yang terbesar dan mempunyai mesin-mesin percetakan dan penjilidan yang tercanggih di Malaysia. Ekoran daripada perkembangan perniagaan kami dan peningkatan yang memberangsangkan maka kami dengan ini mempelawa individu yang berminat dan mempunyai kelayakan bagi mengisi kekosongan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments