Monday, April 23, 2018

Jawatan Kosong Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad (13 Mei 2018)

Jawatan Kerja Kosong Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad logo www.findkerja.com mei 2018
Kerja Kosong Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad Mei 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad Mei 2018 seperti berikut:-

1. PENOLONG EKSEKUTIF INSURANS - TUNTUTAN
2. CHARGEMAN KANAN
3. EKSEKUTIF RENDAH INSURANS
4. KERANI INSURANS - TUNTUTAN

Tarikh Tutup Permohonan:- 13 Mei 2018

Ditubuhkan pada 24 April 1928 dengan tujuan membantu mengurangkan bebanan kewangan anggota polis dan kakitangan di Jabatan Polis. Tanpa mengabaikan anggota, KPD telah membangun dari sebuah koperasi yang menyediakan urusan pinjam-meminjam kepada sebuah konglomerat yang sehingga kini memiliki aset pada nilai buku sebanyak RM689.5 juta.

KPD dikenali sebagai "SYARIKAT BERKERJASAMA BANTUAN DIRI SENDIRI, JIMAT CERMAT BAGI MEREKA DI DALAM PEKERJAAN POLIS, DI DALAM
NEGERI MELAYU BERSEKUTU DENGAN TANGGUNGAN BERHAD".

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments