Sunday, April 01, 2018

Jawatan Kosong FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (16 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di FRIM - Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia April 2018 seperti berikut:-

1. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
2. PEMANDU KENDERAAN H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 16 April 2018

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia atau Forest Research Institute Malaysia (FRIM) merupakan sebuah agensi kerajaan Malaysia di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar Malaysia.

Fungsi FRIM adalah di bawah garis panduan yang disediakan oleh Lembaga Penyelidikan dan Pembangunan Hutan Malaysia (MFRDB). MFRDB telah diwujudkan di bawah Akta MFRDB 1985, hasil daripada penyusunan semula Institut Penyelidikan Hutan (FRI). FRI pada asalnya adalah sebuah unit di Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia yang bertukar menjadi sebuah badan berkanun yang dikenali sebagai Institut Penyelidikan Hutan Malaysia (FRIM). FRIM adalah bertanggungjawab kepada MFRDB yang diletakkan di bawah Kementerian Perusahaan Utama.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments