Monday, March 26, 2018

Jawatan Kosong Yayasan Islam Darul Ehsan (19 April 2018)

Kerja Kosong Yayasan Islam Darul Ehsan April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Islam Darul Ehsan April 2018 seperti berikut:-

1. EKSEKUTIF PENTADBIRAN & SUMBER MANUSIA

Tarikh Tutup Permohonan:- 19 April 2018

Yayasan Islam Darul Ehsan ditubuhkan di bawah Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) seawal tahun 2011, di mana DYMM Sultan Selangor ketika itu melawat mangsa kejadian tanah runtuh yang melibatkan  Rumah Anak Yatim Al-Taqwa, Hulu Langat  Selangor. Justeru itu, pihak MAIS telah mengambil inisiatif dan setelah dibuat pencambahan fikiran, penubuhan Yayasan Islam bagi tujuan tersebut dicadangkan.

Mesyuarat Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) Bil 3/2011 pada 12 Jun 2011 telah meluluskan penubuhan Yayasan ini yang dinamakan Yayasan Islam Darul Ehsan setelah mendapat perkenan DYMM Sultan Selangor. Pihak MAIS telah memutuskan juga agar segala urusan dan tugasan berkaitan Yayasan ditadbir oleh Kumpulan MAIS Corporation (KMC), anak syarikat milik penuh MAIS bagi menguruskan hal-ehwal Yayasan. Pendaftaran  Yayasan telah diluluskan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 20 Julai 2012 dan mula beroperasi pada 25 September 2012.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments