Monday, March 26, 2018

Jawatan Kosong UTAR - Universiti Tunku Abdul Rahman (15 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong UTAR - Universiti Tunku Abdul Rahman logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong UTAR - Universiti Tunku Abdul Rahman April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di UTAR - Universiti Tunku Abdul Rahman April 2018 seperti berikut:-

1. ADMINISTRATIVE ASSISTANT
2. ASSISTANT MANAGER
3. SENIOR LABORATORY ASSISTANT
4. EXAMINATION ASSISTANT
5. DRIVER CUM DESPATCH / BUS DRIVER
6. ASSISTANT MANAGER
7. INSTRUCTOR
8. ASSISTANT MANAGER, MULTIMEDIA DEVELOPMENT
9. SECURITY SUPERVISOR

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 April 2018

Universiti Tunku Abdul Rahman (UTAR) (Inggeris: Tunku Abdul Rahman University) merupakan sebuah institusi pendidikan tinggi swasta (IPTS) yang bukan keuntungan, dan menyeluruh di Malaysia. UTAR adalah salah satu universiti swasta terunggul di Malaysia, berada di tangga 100 teratas dalam Universiti Terbaik Asia Times Higher Education 2018. Ia ditubuhkan pada June 2002 di bawah dana nama UTAR Education Foundation, sebuah organisasi tidak berasaskan keuntungan. UTAR kini mempunyai 14 fakulti, 52 jabatan akademik dan 28 pusat penyelidikan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments