Monday, March 26, 2018

Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad (14 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong Prasarana Malaysia Berhad logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong Prasarana Malaysia Berhad April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Prasarana Malaysia Berhad April 2018 seperti berikut:-

1. Vice President - ICT Service Delivery
2. Associate - Network & Security (MRT)
3. Associate - Business IT (Rail - Monorail)
4. Associate - Human Capital
5. Assistant (Finance)
6. Associate - MRT SAP (CMMS)
7. Associate - Land Matters
8. Senior Associate - Change & Job Management

Tarikh Tutup Permohonan:- 14 April 2018

Prasarana Malaysia Berhad (juga dikenali sebagai Prasarana) merupakan syarikat milik kerajaan 100% yang ditubuhkan pada 11 September 1998 untuk memiliki aset-aset kebanyakan perkhidmatan pengangkutan awam di Kuala Lumpur, ibu negara Malaysia sebagai langkah penstrukturan semula pengangkutan awam ibu negara tersebut. Ia juga memiliki rangkaian bas yang digunakan untuk perkhidmatan bas di negeri Pulau Pinang. Dahulunya ia dikenali sebagai Syarikat Prasarana Negara Berhad sebelum bertukar nama kepada Prasarana Malaysia Berhad atau Prasarana, pada Julai 2014.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments