Wednesday, March 21, 2018

Jawatan Kosong MPN - Majlis Profesor Negara (04 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara logo www.ohjob.info april 2018
Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MPN - Majlis Profesor Negara April 2018 seperti berikut:-

1. Photographer

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 April 2018

MPN ialah suatu kolektif sosial yang diwujudkan pertama kali dalam sejarah negara untuk menjadi payung kepada modal insan yang sangat berharga, berkelulusan tinggi dengan nilai tambahan yang luar biasa, iaitu, para profesor.

MPN bertanggung jawab menyumbang idea, menyusun strategi dan mengatur tindakan untuk kebaikan negara dan rakyat berasaskan pengalaman dan ilmu pengetahuannya.

Maka setiap ahli MPN adalah ‘Pemikir Negara

Bagi meningkatkan kredibiliti MPN serta menampakkannya sebagai intelligensia negara yang bebas, strukturnya telah diubah menjadi MPN Inc. bermula pada 16 Disember 2014 setelah diluluskan penubuhannya di bawah Akta Syarikat 1965 sebagai sebuah Syarikat Berhad Menurut Jaminan. Struktur organisasinya terdiri daripada Lembaga Pengarah, Sekretariat, 14 kluster dan 2 projek khas nasional serta 20 Majlis Profesor Universiti yang didalamnya merangkumi seramai 2579 orang profesor dari IPTA dan IPTS.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments