Thursday, March 22, 2018

Jawatan Kosong MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (27 Mac 2017)

Jawatan Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani logo www.findkerja.ccom mac 2018
Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Mac 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Mac 2017 seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29 (226 KEKOSONGAN)

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Mac 2017

Pelaksanaan projek-projek pembangunan pertanian memerlukan sokongan perkhidmatan yang cekap dan berkesan. Penyediaan sumber manusia yang mahir, sumber kewangan yang mencukupi, infrastruktur dan teknologi terkini dari peringkat awal penyediaan input, pengeluaran, pengendalian sehingga kepada pemasaran hasil-hasil dan produk-produk pertanian dan juga bahan-bahan makanan adalah amat penting dalam usaha untuk menjaya dan memajukan sektor ini. Sehubungan itu, pendekatan pelaksanaan projek-projek pertanian melalui kaedah MOA Inc. telah diperkenal dan dilancarkan oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani pada 23 Mac 2003.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments