Sunday, March 25, 2018

Jawatan Kosong MITI - Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (04 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong MITI - Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong MITI - Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MITI - Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri April 2018 seperti berikut:-

1. Pegawai Tadbir Gred N41

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 April 2018

Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan MITI yang boleh dimuat turun di laman sesawang http://www.miti.gov.my. Permohonan yang tidak menggunakan borang tersebut akan ditolak. Pemohon perlu menulis nama jawatan yang dipohon di sudut atas sebelah kiri sampul surat. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantar kepada:

Ketua Setiausaha
Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Tingkat 23, Menara MITI,
No.7, Jalan Sultan Haji Ahmad Shah,
50480 Kuala Lumpur

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments