Sunday, March 25, 2018

Jawatan Kosong CIMB Group (06 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong CIMB Group logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong CIMB Group April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di CIMB Group April 2018 seperti berikut:-

1. Administration Officer

Tarikh Tutup Permohonan:- 06 April 2018

CIMB Bank - The group has full-fledged consumer banking services across its four main operating markets of Malaysia, Indonesia, Singapore and Thailand, plus a growing presence in Cambodia and the Philippines. CIMB Bank's Authorized Agent Banks (AAB's) directly cover Malaysia and Singapore.

CIMB Group telah berkembang dari jumlah pekerja seramai 1,000 orang di Malaysia kepada 20,000 orang di 12 negara manakala pelaburan pasarannya telah meningkat dari RM6.3 bilion kepada RM33.0 bilion. Berdasarkan harga pasaran pada 13 Mei 2008, BCHB merupakan yang ketiga terbesar di belakang Public Bank dan Maybank. Jumlah aset Kumpulan pula bertambah dari RM14.7 bilion kepada RM155 bilion dengan tambahan RM18 bilion lagi yang merupakan dana pihak ketiga dalam pengurusan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments