Sunday, March 25, 2018

Jawatan Kosong BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu (06 April 2018)

Jawatan Kerja Kosong BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu logo www.findkerja.com april 2018
Kerja Kosong BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu April 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di BDA - Lembaga Kemajuan Bintulu April 2018 seperti berikut:-

1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) N19
2. Pembantu Pustakawan S19
3. Penolong Jurutera JA29
4. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29

Tarikh Tutup Permohonan:- 06 April 2018

Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) telah ditubuhkan berikutan penemuan rizab gas asli dan minyak yang banyak di luar pantai Bintulu. Pembangunan sumber asli ini membolehkan BDA menjadi badan utama bukan sahaja menyelaras projek-projek pembangunan tetapi juga boleh melaksanakan projek-projek sendiri. Oleh itu, pada 8 Julai 1978, BDA telah ditubuhkan untuk melaksanakan fungsi-fungsi tersebut.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG 1-2

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG 3-4


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments